Sobre nosaltres

TROBART és un petit equip apassionat d'entusiastes de la cartografia i dissenyadors gràfics. Ens especialitzem en la creació i venda de pòsters de mapes artístics que mostren la bellesa natural de diferents regions de tot el món.

Els nostres dissenys únics són minimalistes i elegants, i donen la il·lusió de relleu, tot i que són pòsters impresos plans d'alta qualitat. Creiem que els mapes no són només una eina per a la navegació, sinó també una forma d'art que pot elevar l'estil de qualsevol habitació.

Utilitzem materials i tècniques d'impressió d'alta qualitat per assegurar que els nostres productes són de qualitat de museu, i que duraran molts anys.

A TROBART, també oferim mapes personalitzats de qualsevol país o regió a petició. Tant si vols commemorar un lloc especial com si simplement vols un mapa que s'adapti al teu estil personal, estem aquí per ajudar-te.

Som apassionats pels mapes i això es reflecteix en tot el que fem. Oferim enviament gratuït a tot el món i una política de devolució de 30 dies.

Gràcies per triar TROBART. Esperem que els nostres mapes t'inspirin a explorar el món i apreciar la seva bellesa d'una manera nova.

  • Dissenys únics

    Els nostres mapes presenten dissenys minimalistes i elegants que mostren la bellesa natural de diferents regions del món. Els nostres dissenys creen la il·lusió de relleu, tot i que són pòsters impresos plans d'alta qualitat.

  • Materials d'alta qualitat

    Utilitzem materials d'alta qualitat i tècniques d'impressió avançades per assegurar que els nostres productes tenen una qualitat de museu. Els nostres pòsters estan impresos en paper mat gruixut de 0,26 mm, amb un pes de 189 g/m², una opacitat del 94% i una brillantor ISO de 104%.

  • Personalitzable

    També oferim mapes personalitzats de qualsevol país o regió a petició. Tant si vols commemorar un lloc especial com si simplement vols un mapa que s'adapti al teu estil personal, estem aquí per ajudar-te. Amb els nostres mapes personalitzats, pots tenir una obra d'art única que reflecteixi el teu gust personal i els teus interessos.